ENIGMA VIETII SI A MORTII PDF

ENIGMA VIETII SI A MORTII PDF

Download Enigma vieții și a morții – Aurel Popescu Bălcești. Cauza decesului si afectiunea de care suferea poetul Mihai Eminescu au ramas timp de mai bine de un secol un mister si o sursa inepuizabila. Aurel popescu balcesti enigma vietii si a mortii · Aurel popescu balcesti enigma Aurel popescu balcesti misterul-mortii-lumea-cealalta-si-nemurirea-sufletului.

Author: Naran Kaganos
Country: Andorra
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 23 February 2004
Pages: 469
PDF File Size: 1.81 Mb
ePub File Size: 16.72 Mb
ISBN: 727-1-29908-875-4
Downloads: 18816
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulubei

A fost cea mai mare bogatie umana culturala a noastra! Citeste doar ceea ce merita. Era intr-o duminica de septembrie din Pana la lasarea serii nimeni nu a reusit sa scoata un cuvant de la el. A luat cu el povesti cumplite in mormant si fostul comandant al Penitenciarului Jilava, colonelul Alexandrescu, trecut recent intru cele vesnice.

Mai multe detalii, aici. De ce nu spuneti adevarul ca cei 4 doctori care l-au omorat pe Eminescu erau de fapt evrei? Femeile au fost violate si ciopartite cu un topor si un cutit. Putini stiu insa ca si tatal ucigasului a fost tot un criminal in serie.

AUREL POPESCU-BALCESTI (Author of ENIGMA VIETII SI A MORTII. EVOLUTIA SPIRITULUI DUPA MOARTE)

Tot aici, la 1 iuniemaresalul Ion Antonescu a fost executat de regimul comunist. De mentionat faptul ca langa ultima victima a sa a fost descoperita o portiune dintr-o adeverinta medicala, care s-a dovedit a fi pe numele lui Ion Rimaru.

Anchetatorii credeau ca resorturile criminale au fost declansate de un sfat al tatalui sau, care stia de toata activitatea lui Rimaru. Va rugam sa cititi modul in care Hotnews.

[PDF] Enigma vieții și a morții – Aurel Popescu Bălcești – Free Download PDF

Adica cand va venea ideea? Pe rol dosarul din privitor pe inculpatul Rimaru Ion. Decesul moortii comunica imediat in vederea inregistrarii ofiterului de stare civila de la comitetul executiv al Consiliului Popular al localitatii pe teritoriul careia era penitenciarul prin adresa semnata de comandant si medicul prezent la executie.

  FUEGO EN CASABINDO PDF

In cursul efectuarii perchezitiei, in jurul orei Toate aceste conditii arata animalitatea, considerand victima o prada.

Urma o scurta expunere a faptelor savarsite de condamnat facuta de presedintele tribunalului enigna, dupa ce termina, dadea dispozitie comandantului penitenciarului sa ordone impuscarea. Cei doi sunt singurii condamnati din acei 25 de ani ai regimului care n-au fost executati la Rahova sau la Jilava.

Dupa cum le-a spus magistratilor, a luat un topor ca sa-i intimideze pe sotii Putina, astfel incat acestia sa-i dea niste bani. Chiar am jucat septica cu el, si toti ne intrebam oare cine o fi criminalul. Astfel, s-a constatat ca inca din anulin fisa medicala au fost notate o serie de aprecieri, ca de exemplu: Cazul nu este nici pe departe de malpraxix pentru ca chiar daca a fost diagnosticat cu sifilis tratamentul cu mercur nu se mai facea de 50 de ani.

S-a trecut la verificarea fiselor de consultatii ale studentilor ce s-au prezentat in martie la Neurologie. Ritualul pedepsei cu moartea este inca un subiect sensibil, ale carui detalii sunt tinute ascunse de autoritati. A fost trezit pe la ora Nu stiam ca este printre noi, pentru ca nu schita nici un gest care sa-l tradeze. Bine ca nu i-au facut cu radiu, ca in State. Sistemul prin care erau desemnati cei care urmau sa faca parte din plutonul de executie a ramas si acum o enigma, chiar pentru fosti lucratori ai penitenciarelor in care aveau loc asemenea executii.

  BGV A3 VBG PDF

Rimaru a topait printre gloante, pe dupa stalp 33 de ani. Din acest motiv se pare ca erau si legati la ochi. Specificul acestui penitenciar, aflat la o aruncatura de bat de Bucuresti, l-au constituit executiile detinutilor politici sau de drept comun. Mobilul este consumarea actului sexual.

Enigma vieții și a morții – Aurel Popescu Bălcești

Dupa cum spun acestia, Vasile Iacob i-ar fi ajutat a doua zi pe legistii care au facut autopsia celor trei victime si ar fi participat si la inmormantarea batranilor.

Condamnatii la moarte aveau si ei, ca si ceilalti detinuti, dreptul de a fi scosi la plimbare in curtea interioara, dar nu mai mult de 10 minute intr-o luna. Nu stiu vieyii, desi am mai fost si ajutat la ancheta Pentru ca au refuzat, Vasile Iacob i-a omorat.

In anulpatru femei au fost omorate de un individ ramas cunoscut decenii intregi. Indeosebi batranii clatina din cap a regret: Cei doi nu au avut parte de caile ordinare si extraordinare de atac impotriva sentintei.

O data cu reconstituirea pedepsei capitale prezentam povestile unor condamnati celebri, ale caror oseminte odihnesc in Cimitirul de la Jilava.